home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Mansory, specijalista za obradu supersportskih modela i luksuznih limuzina, prošle godine je pažnju ljubitelja ekskluzivnih automobila privukao sa tri noviteta iz svoje ponude. To su Renovatio (na bazi Mercedesa SLR), Stallone (osnova je Ferrari 599 GTB Fiorano) i Bel Air, koji predstavlja viziju ove kompanije kako treba da izgleda Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe. Međutim, to nije sve.

Firma Prestige Cars u Dubaiju naime trenutno prodaje i Bugatti Veyron Linea Vincero, jedan od samo tri koje je Mansory napravio. Javnost će inače ovaj Veyron moći da vidi i na sledećem Salonu automobila u Ženevi, koji se održava u prvoj polovini marta ove godine.  

 

Veyron Linea Vincero je naravno namenjen individualcima, koji teže perfekciji i koji uz to imaju višak para da svoje želje pretvore u stvarnost. 

Kako bilo, atraktivan izgled, luksuzna unutrašnjost u crno-beloj kombinaciji, set crnih aluminijumskih Mansory točkova, mnoštvo delova od karbon fibera i pojačani W16 motor sa 1109KS i 1310 Nm obrtnog momenta ("standardni" model ima 1001KS i 1250 Nm) će sigurno privući zainteresovane, kojima aktuelna finansijska kriza ne predstavlja nikakav moralni problem da si priušte ovakvu igračku.čitanja : 1179Komentari