home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nemačka tjuning kuća Lexmaul, koja je odavno poznata pre svega po doradama različitih Opelovih automobila, sada vlasnicima Opel Corse, Merive, Astre i Zafire sa 1.7 CDTI dizel motorom nudi novi paket za pojačanje snage ovog agregata.

Paket, koji inače košta 799 evra, podrazumeva rast snage za 25 konja i 50 Nm, odnosno umesto serijskih 92kW/125KS i 280 Nm, ovi modeli sada raspolažu sa 150KS i 330 Nm obrtnog momenta.

Ko želi i nešto više, može da dobije i Lexmaul aerodinamički kit, koji kod Corse podrazumeva modifikovani prednji branik, masku, zadnji krovni spojler i zadnji branik sa difuzorom, kao i veće aluminijumske točkove (od 16 do 19 inča). Sličan kit je na raspolaganju i vlasnicima Astre.

Lexmaul Opel Astra GTC

Još jedna novost iz ove tjuning kuće je i paket za Astru GTC (košta 899 evra), koji zahvaljujući reprogramiranoj elektronskoj kontrolnoj jedinici motora i novom sportskom izduvnom sistemu, podiže snagu 2,0 litarskog turbo benzinca sa standardnih 147kW/200KS i 262 Nm na 177kW/240KS i 346 Nm obrtnog momenta.

I za Astru GTC kupac na raspolaganju ima Lexmaul aero body kit (prednji spojler, maska, pragovi, zadnji branik sa difuzorom i krovni spojler) i set atraktivnijih alu točkova.čitanja : 5028Komentari