home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Redux BMW E30 M3

15 Mar 2019 - 16:18 Tuning Link
Redux BMW E30 M3

BMW E30 M3 je danas suvo zlato u svetu kolekcionara, a britanska kompanija Redux je odlučila da napravi 30 poboljšanih primeraka od kojih je jedan već isporučen.

Redux BMW E30 M3

Redux je za BMW E30 M3 izabrao 2,3 litarski četvorocilindrični motor i povećao njegovu zapreminu na 2,5L. Kupac je želeo i turbo punjač, ali kompanija nudi i verziju s atmosferskim motorom. Pomenuti motor s turbo punjačem isporučuje 390KS i 529 Nm obrtnog momenta, a uparen je sa 6-stepenim manuelnim menjačem, dok je petostepeni menjač dostupan opciono. Za bolju trakciju se brine diferencijal s ograničenim proklizavanjem na zadnjoj osovini.

Redux BMW E30 M3

Automobil ima prilagodljive amortizere, AP Racing kočiona klešta sa šest cilindara napred i četiri nazad, dok su karbon-keramički diskovi opcija.

Redux BMW E30 M3

Redux je poveo računa i o karoseriji pa je M3 dobio branike, krov, blatobrane i pragove od ugljeničnih vlakana. Opcija će biti i poklopac motora od ugljeničnih vlakana.

Redux BMW E30 M3

Unutrašnjost je bogata alkantarom kojom su presvučeni nebo, paneli na vratima i centralna konzola, dok se putnici smeštaju u kožom presvučena Recaro sedišta.

Izvor: Klix.ba / Motor1. com

Foto: Reduxčitanja : 290Komentari