home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Lamborghini Aventador SV

Ako ste posetili London, znate da se u centru grada za samo nekoliko minuta može pronaći nemali broj Lamborghinija, Ferrarija i ostalih egzotičnih automobila. Kako se istaći u takvom okruženju najbolje zna ruskinja Daria Radionova koja je svoj Lamborghini Aventador SV odlučila da obloži sa Swarovski kristalima!

Možda se sećate Mercedesa CLS-a ili crvenog Lamborghinija Huracana optočenih kristalima? Ti modeli su takođe imali istu vlasnicu koja kroz centar Londona ne prolazi nezapaženo.

Najnovija kreacija je možda i najimpresivnija od svih, budući da je na Aventador SV "montirano" čak 2 miliona Swarovski kristala! Pritom se pazilo na sve detalje, pa su čak i bočne oznake modela napravljene od kristala. Posao je odradila kompanija Cars in Cloaks iz Londona, kristali su montirani ručno i celi proces je, kako je Daria napisala na svom Instagramu, trajao preko 700 sati!


Ovaj Lamborghini biće čest gost na ulicama Londona budući da Daria u centru engleske prestonice ima svoj salon s jaknama, pa će joj cela priča oko kristalnog Lamba dobro doći kao svojevrsni PR...

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Screenshot / YouTubečitanja : 416Komentari