home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ford Transit

Britanac Steve North je ljubitelj Fordovih automobila, a svoju ljubav je još jednom dokazao tako što je uložio značajnu sumu novca u svoj Transit i pretvorio ga u zaista sjajan kamper.

Steve je ranije napravio reli automobil Escort Mk2, učestvovao je na nekoliko događaja, a zatim ga je prodao kako bi sakupio sredstva za novi projekat koji ga je koštao 77.000 funti. Posao su obavile kompanije MS-RT i Wellhouse Leisure. Međutim, u međuvremenu je i Ford najavio da će proizvesti svoj kamper baziran na Transitu koji je pokazao ranije ove godine.

Ford Transit

Northov kamper je život počeo kao Transit Custom s produženim međuosovinskim rastojanjem, ali se nazad sada nalazi kuhinja, kožom presvučena sedišta i zvezdani krov od alkantare koji se izvlači i pravi mesto za krevet i spavanje.

Ford Transit

Vozaču su na raspolaganju navigacija i adaptivni tempomat, a armaturna ploča je ukrašena alkantarom. Kombi je dobio MS-RT body kit, izduvni sistem s dve cevi, kao i Xenon svetla i 18-inčne Oz Racing naplatke.

Ford Transit

"Nadam se da ću se dobro provesti na Fordovim događajima, ali i na događajima posvećenim motociklima. Čekam da se završi rad na mojoj prikolici u kojoj će biti smešteni klasični motocikli. Radujem se putovanjima širom zemlje i novim avanturama", izjavio je North.

Izvor: Klix.ba / Motor1. comčitanja : 437Komentari