home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Tom's Racing GR Supra

Tom's Racing i japanski magazin Safari su se udružili i dizajnirali specijalnu Toyotu Supru kojom odaju počast preminulom glumcu Paulu Walkeru.

Walker je bio veliki fan A80 Supre te je posedovao nekoliko primeraka uključujući automobil u beloj boji. Uzimajući to u obzir, Tom'S Racing i magazin Safari su u mat belu boju lakirali A90 Supru.

Tom's Racing GR Supra

Sportski automobil je dobio prepoznatljivi zadnji spojler inspirisan onim koji ima A80 Supra. Set legendarnih 20-inčnih BBS LM felni takođe odlikuje specijalnu Supru, baš kao što je slučaj sa belom Suprom koju je Brian O'Connor (Paul Walker) vozio u završnim scenama filma "Furious 7". Upravo je taj automobil bio u Walkerovom vlasništvu te je bio opremljen BBS LM felnama.

Tom's Racingova Supra je doživela određene modifikacije, a snaga 3,0 litarskog 6-cilindričnog motora je pomoću Power Boxa povećana na 420KS. Takođe, automobil sada ima prilagodljivo KW V3 oslanjanje.

Japanski tjuner je napravio i određene promene u unutrašnjosti, ali fotografija još uvek nema.

Tom's Racing namerava da ponudi samo tri primerka specijalne Supre od kojih će svaki koštati oko 116.800 dolara. Narudžbine se primaju do 31. oktobra ove godine, a kupci će se odrediti lutrijom.

Izvor: Klix.ba / Carscoops.com

Foto: Tom's Racingčitanja : 306Komentari