home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Damd Suzuki Jimny

Japanski DAMD je najavio listu modifikovanih vozila koje će izložiti na 2023 Tokyo Auto Salonu (od 13. do 15. januara), pri čemu najviše pažnje privlače paketi za doterivanje Suzukijevog malog terenca Jimny.

DAMD je Suzuki Jimny doterao po uzoru na legendarnu Mercedesovu G klasu, a biće prikazane tri verzije, sve bazirane na japanskoj varijanti Jimny Sierra.

Damd Suzuki Jimny

Jimny little G. Traditional dolazi u žutoj boji, koja podseća na originalnu G klasu zahvaljujući neofarbanoj plastičnoj završnoj obradi maske, farova, branika, zaštitnih ploča i produžetaka blatobrana.

U paketu su i retro točkovi, drugačiji retrovizori, žuta svetla postavljena na prednji branik i tanja zadnja svetla, kao i krov kome se može pristupiti malim merdevinama pozadi.

Damd Suzuki Jimny

Sledi zeleni Jimny little G. Aventura, verzija sličnija AMG varijanti G klase, zbog dodataka u boji karoserije i crnih aluminijumskih felni u BBS stilu. Takođe ima i veći krovni nosač sa dodatnim svetlima i moderna LED zadnja svetla.

Damd Suzuki Jimny

Na kraju, narandžati Jimny little G. Avance kod koga se ističu zaobljena obrada poklopca farova u boji karoserije, maska u Panamericana stilu i crni kontrastni korv.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rs

Damd Suzuki Jimny


čitanja : 916Komentari