home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Ares Coupe

Ovaj Rolls-Royce Phantom Coupe je nova kreacija italijanske firme Ares, pri čemu se projekat opisuje kao luksuz i prilagođavanje u Made in Italy stilu.

Italijanski dizajneri su učinili niz namenskih prilagođavanja kako bi automobil postao još ekskluzivniji. Naravno, ovakav Phantom Coupe može biti u potpunosti napravljen na osnovu preferencija i ukusa klijenta.

Kako bilo, zadržavajući originalne proporcije, Ares Coupe ima još moderniji oblik i estetiku. Dostupan u crnoj ili beloj boji, ovaj specijalni Rolls-Royce ima haubu i okvir vetrobrana u boji ružičastog zlata, kao i 24-inčne točkove.

Ares Coupe

Ekskluzivnost Phantomu dodaje nekoliko spoljašnjih panela od ugljeničnih vlakana i redizajnirana prednja vrata.

U unutrašnjosti su stručnjaci iz Modene redizajnirali različite delove kontrolne table i vrata, dodajući kožne presvlake sa dijamantskom teksturom. Međutim, kao što je pomenuto, izgled svakog primerka može se radikalno promeniti, s obzirom na to da se kupcima daje mogućnost da biraju materijale i boje iz veoma velikog kataloga.

Nema izmena pod haubom,  pa 6,75 litarski V12 motor raspolaže sa 563 KS i 900 Nm, u paru sa 8-stepenim automatskim menjačem koji prenosi snagu samo na zadnje točkove.

Ares ne precizira cenu, ali ističe da je u pitanju ograničeno izdanje.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 617Komentari