home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Britanski Superchips sada tamošnjim kupcima za 455 funti (sa uključenim porezom) nudi i kit za pojačanje snage u sportskom RenaultSport Meganu 250.

 (Dalje)Tjuning kuća Sportec je za ovogodišnje izdanje ženevskog sajma automobila između ostalog pripremila dva modifikovana Porschea 911 i jedan dorađeni Porsche Cayenne.

 (Dalje)

Društvu tjunera koji su doradili novi Porsche Cayenne se pridružio i FAB Design koju svoju kreaciju izlaže na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Mansory BMW serije 7

4 Mar 2011 - 19:41 Tuning Link

Pored dorađenih Mercedesa SLS AMG, Ferrarija 458 Italia, Lotusa Evore i Porschea Cayenne, izloženih na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, Mansory privlači pažnju i ovim modifikovanim BMW-om serije 7.

 (Dalje)

Tjuning kuća Mansory na Salonu automobila u Ženevi predstavlja i modifikovani Porsche Cayenne.

 (Dalje)

Pogea Racing A Force One

4 Mar 2011 - 09:30 Tuning Link

Novi tjuning paket kompanije Pogea Racing za Audi A1 je nazvan "A Force One", a pored pojačanja motora podrazumva i set novih točkova, Brembo kočnice, modifikovano KW ogibljenje, BMC filter za vazduh i novi sportski izduvni sistem.   

 (Dalje)

Tjuning kuća AC Schnitzer na Salonu automobila u Ženevi predstavlja program za doterivanje BMW-a 550i, i to pod nazivom ACS5 Sport S.

 (Dalje)

Brabus 800 Widestar

3 Mar 2011 - 20:18 Tuning Link

Brabus je na prošlogodišnjem ženevskom salonu automobila između ostalog predstavio i Mercedes G V12 S Biturbo Widestar sa V12 twin-turbo motorom (ima 515 kW/700KS), dok je ove godine na istom mestu promovisao još snažniji Brabus 800 Widestar.

 (Dalje)

Jedna od zanimljivijih tjuning kreacija na ovogodišnjem Salonu u Ženevi je i RUF RT12 R, odnosno modifikovani Porsche 997.

 (Dalje)

ABT Audi A6

3 Mar 2011 - 12:21 Tuning Link

ABT Sportsline sada kupcima nudi i novi tjuning paket namenjen novom Audiju A6 (C7).

 (Dalje)

ABT Audi R8 GT S

3 Mar 2011 - 12:17 Tuning Link

Na štandu nemačkog tjunera ABT Sportsline u Ženevi se nalazi i ABT R8 GT S, odnosno modifikovani Audi R8 Spyder sa 5,2 litarskim V10 motorom čija je snaga povećana na 620 konja.

 (Dalje)

Nova modifikacija Audija TT RS Roadster ovoga puta stiže iz austrijske tjuning kuće O CT (Oberscheider Tuning).

 (Dalje)

Carlsson na Salonu automobila u Ženevi predstavlja i sportski auto C25 Royale, čija je baza Mercedesov SL 65 AMG.

 (Dalje)

Tjuning kuća Mansory na Salonu u Ženevi izlaže više modifikovanih automobila, a među njima su i Mansory Cormeum Mercedes SLS AMG i Mansory Siracusa Ferrari 458 Italia.

 (Dalje)

Nemački Brabus je na ovogodišnjem Salona automobila u Ženevi, sem tjuning paketa za novi Mercedes CLS i doteranog Smarta Ultimate, predstavio i modifikovani Mercedes SLS AMG sa 700KS.

 (Dalje)