home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Novitec Rosso će početkom marta na Salonu automobila u Ženevi pored modifikovanog Ferrarija California Race 606 javnosti predstaviti i tjuning program za Ferrari 458 Italia.

 (Dalje)
Nemački Brabus za predstojeći Salon automobila u Ženevi sem tjuning paketa za novi Mercedes CLS najavljuje i Brabus SLS i Brabus Smart Ultimate u mat sivom izdanju.

 (Dalje)

G-Power u svojoj ponudi ima i Hurricane RS verziju BMW-a M5 Touring koji postiže maksimalnu brzinu od 360 km/h.

 (Dalje)

Porsche Carrera GT se već duže vreme ne proizvodi ali je nemački Gemballa ponovo obradio ovaj model. Najnovija kreacija se zove Gemballa Mirage GT Matt Blue Edition.

 (Dalje)

Edo Competition Motorsport GmbH predstavlja svoj novi tjuning program za Lamborghini Murcielago LP640.

 (Dalje)

Abarth 500C Anniversario je nastao u čast 52. rođendana kompanije Romeo Ferraris iz Milana, a radi se o modifikovanom Abarthu 500C sa motorom koji sada razvija 203KS.

 (Dalje)

SLP Performance je predstavio novi tjuning program za Camaro koji podrazumeva modifikovani izgled i snažni 7,0 litarski V8 motor (pogon ja na zadnje točkove, a menjač šestostepeni manuelni).

 (Dalje)

Britanski Amari Design je početkom ovog meseca privukao pažnju najavom njihovog modifikovanog Lamborghnija Gallardo (nazvan Invidia Edition), a sada i ovim Range Roverom Sport Windsdor Edition.

 (Dalje)

Američki Droptop Customs je predstavio Dodge Challenger Hemi Cuda tjuning program.

 (Dalje)

JE DESIGN Seat Exeo ST

17 Feb 2011 - 00:48 Tuning Link

Tjuning kuća JE DESIGN predstavlja svoje viđenje Seatovog karavana Exeo ST, modelske godine 2011.

 (Dalje)

SpeedART je još na poslednjem Salonu tjunera u nemačkom Esenu predstavio Porsche Cayenne sa novim aero body kit-om Titan Evo i pojačanim motorima, dok će početkom marta na Salonu u Ženevi izložiti i Cayenne Titan Evo XL 600.

 (Dalje)

Novitec Rosso nastavlja sa doterivanjem Ferrarijevih modela, a jedan od njih je i ovaj Ferrari California sa doteranim izgledom i pojačanim V8 motorom.

 (Dalje)

Sem Bentley Continentalom Supersports Convertible, nemački Wheelsandmore se pozabavio i Ferrarijem 458 Italia.

 (Dalje)

Wheelsandmore je prošle godine već ponudio pojačani Bentley Continental Supersports u kupe varijanti, a u međuvremenu je ponudu dopunio i doteranom kabrio varijantom.

 (Dalje)