home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Italijanska kompanija Fenice Milano (poznata po modelima Rolls-Royce Ghost Diva i Fiat 500 La Dolce Vita) će po narudžbini neimenovanog kupca iz Kine napraviti unikatni Abarth 500C "La Dolce Vita Gold and Diamonds 200hp", inspirisan pomenutim Fiatom 500 La Dolce Vita.

 (Dalje)Nakon što je još prošle godine predstavio modifikovanu verziju Audija A1 sa 1.6 TDI dizelašem (ima 103 kW/140KS i 310 Nm umesto serijskih 77 kW/105KS i 250 Nm), nemački Senner Tuning je sada kupcima ponudio i pojačni A1 sa 1.4 TFSI turbo benzincem.

 (Dalje)

Sem produžene E klase sedan sa 6 vrata, kompanija Binz je napravila i produženu verziju E klase karavan.

 (Dalje)

JMS Volkswagen Scirocco

18 Jan 2011 - 09:31 Tuning Link

JMS je jedan od brojnih tjunera koji kupcima nude modifikovanu verziju Volkswagenovog Scirocca.

 (Dalje)

Giugiardi Design vlasnicima Alfa Romea GT nudi novi tjuning kit koji pored aerodinamičkog paketa podrazumeva i set novih točkova, vrata koja se otvaraju u vis i novi sportski izduvni sistem sa četiri izduvne cevi.

 (Dalje)

Japanski Impul kupcima u Zemlji izlazećeg sunca nudi nove tjuning pakete namenjene Nissanovim modelima March (u Evropi Micra), Juke i Fuga.

 (Dalje)

Na Tokyo Auto Salonu tjunera izlaže i Modellista, i to doteranu verziju Lexusa CT 200h.

 (Dalje)

Honda TS-1X CR-Z

12 Jan 2011 - 17:46 Tuning Link

Jedna od modifikovanih Hondi koja će biti izložena na predstojećem Tokyo Auto Salonu tjunera (počinje 14. januara) je i hibridni TS-1X CR-Z.

 (Dalje)

G-Powerov M5 Hurricane GS sa pogonom na TNG je postigao maksimalnu brzinu od 333 km/h, što je svetski rekord za automobile sa pogonom na TNG.

 (Dalje)

Superchips kupcima u Velikoj Britaniji za 399 funti (sa uključenim tamošnjim porezom) preko mreže od 80 dilera nudi kit za pojačanje snage 2,0 litarskog turbo-dizelaša u Ford Kugi TDCi (serijski ima 163 KS).

 (Dalje)

Američki tjuner RSC Tuning je doradio Aston Martinov DB9 modelske godine 2011, uz napomenu da će i pojačanje njegovog V12 motora uslediti vrlo brzo. 

 (Dalje)

Pored doteranog Fiata 500, Chryslerova divizija Mopar je za Salon automobila u Detroitu pripremila i modifikovani Chrysler 200 Super S.

 (Dalje)

Chryslerova divizija Mopar će na Salonu automobila u Detroitu predstaviti nekoliko modifikovanih automobila, a među njima i Mopar Fiat 500.

 (Dalje)