home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

 

Opel Club Serbia (OPCS) je u nedelju 7.10. 2007. uspešno organizovao svoj prvi Međunarodni godišnji skup. Na manifsetaciji su bili prisutni gosti iz Mađarske, ali i mnogi drugi klubovi-prijatelji OPCS-a. Na skupu se našlo oko 50 automobila raznih modela, i 20-tak vozila oastalih simpatizera kluba.

Auto kuća Komnenović je bila sponzor prve tri nagrade, a pojedinci su osvojili i tri simbolične, duhovitog karaktera. Druženje se nakon formalnog dela nastavilo u restoranu.

OPCS se zahvalio svima koji su obogatili ovu manifestaciju svojim prisustvom, i uputio poziv za godišnji skup sledeće godine, sa željama da se druženje i saradnja članova kluba, koje povezuje ljubav prema marki Opel, uspešno nastavi.

Opel Club Serbia

www.opelclubserbia.org.yu   e-mail : opelklubsrbija@gmail.com   tel. +381 64 4 33 6666.čitanja : 1433Komentari

KADA CE BITI OPET NEKI SKUP,I KAKO SE UCLANITI U CLUB.POZDAV Davor

Autor Davor 11 Dec 2007, 09:46

Kako piše na zvaničnom sajtu kluba (www.opelclubserbia.org.yu),od sada će se redovna okupljanja Opelaša održavati svake nedelje u 17 časova, lokacija je parking kod Nebojšine kule.
Mnogi naime nisu bili zadovoljni jednomesečnim okupljanjima, zato su odlučili da izađu svima u susret, tako su sada svake nedelje Opelaši kod Nebojšine kule. Na istom sajtu može dobiti i informacije o učlanjenju u klub. Inače, godišnja članarina iznosi 20 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Autor auto 11 Dec 2007, 12:32