home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Posle raspada alijanse sa korporacijom "Dajmler-Benc", američki proizvođač automobila "Krajsler" (Chrysler) krenuo je u aktivnu potragu partnera na tržištima u usponu, izjavio je predsednik kompanije Tom Lasorda.

"U narednih pet do deset godina moguća je velika konsolidacija automobilskih proizvođača u različitim regijama sveta", ocenio je čelnik treće po veličini američke kompanije za izradu putničkih vozila.

"Krajsler" pregovara sa više kompanija u Rusiji i, kako je rekao njegov predsednik, zaključivanje konkretnog ugovora se očekuje do kraja ove godine, prenela je agencija Itar Tas.

Kad je u pitanju razvoj kineske autoindustrije, predsednik korporacije "Krajsler" sumnja da će kineski autoproizvođači uspeti da izgrade sopstvene fabrike u SAD, ali će se zato vrlo brzo ustaliti na dinamično rastućim tržištima Rusije i Indije.

Lasorda je, osim toga, naglasio da je "Krajsler", sa svojim stručnim timom velikih potencijala, spreman da budućim partnerima ponudi tehnologije kojima će se poboljšati proizvodnja automobila, obezbediti veća sigurnost vozila i omogućiti izrada sistema kontrole štetnih materija u izduvnim gasovima.

Izvor : Tanjugčitanja : 4196Komentari

Da su poradili na dizajnu i kvalitetu ne bi bili u ovoj situaciji.
Ovaj model 300 ima barem nekakvu prodaju u Evropi.

Autor Eki 14 Avg 2008, 20:33