home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Druga drift trka u otvorenom Šampionatu Srbije, velika nagrada Kragujevca, održaće se 18. oktobra u subotu, u Kragujevcu, na drift stazi ispred Zastavine fabrike (Zastavina ambulanta). Pozivamo sve amatere i profesionalace da isprobaju svoje umeće na stazi predviđenoj za drift i pokažu domaćoj publici da i Srbija ima čime da se ponosi u ovoj vrsti sporta.

Svesni činjenice da su putarine do Kragujevca velike i da drifteri moraju da potroše dosta goriva i novca, na sednici održanoj 02. oktobra, organizator Auto tuning Club uz pomoć grada Kragujevca, doneli su odluku da se svakom drifteru pomogne koliko to sredstva dozvoljavaju.

Pomoć obuhvata besplatnu kotizaciju i 25 litara goriva svakom drifteru koji se pojavi na takmičenju.
Nagradni fond, pored pehara, iznosi 300, 200 i 100 evra a dodeljuje ga organizator takmičenja.

Kao što smo i napomenuli, drift trka u Kragujevcu ima za cilj da motiviše sadašnje i buduće driftere kako bi spremno doćekali sledeću sezonu King of Europe 2009. i postigli što bolje rezultate na ovom prestižnom međunarodnom takmičenju.

Poziv svim potencijalnim frifterima

Ukoliko imate automobil sa zadnjom vučom, pogodan za drift, smatrate da umete da driftujete, ovo je šansa da se oprobate na stazi specijalno namenjenoj u tu svrhu. Prijavite se preko formulara, i vidimo se 18. oktobra u Kragujevcu!

Izvor : Tuning.co.yučitanja : 1019Komentari