home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Za "voljeni brend" izabran je, u okviru akcije "Volim brend, živim za brend 2", "mercedes-benc" - objavio je žiri sastavljen od eminentnih stručnjaka iz marketinških agencija, srpskih kompanija i profesora sa fakulteta.

Taj brend dobio je prosečnu ocenu 4,37 u rasponu ocena od jedan do pet, a u izboru za to priznanje učestvovalo je još devet brendova najvećih kompanija u Srbiji - Jaffa, Moja kravica, Vino Trijumf, Žuta osa, Metalac, Ikarbus, Gorenje, JAT i Festival Guča.
Svi brendovi ocenjivani su po sedam kriterijuma - kvalitet proizvoda (usluge), inovativnost, vrednost koju brend pruža za uloženi novac, zanimljiv i zabavan, zadovoljava moje potrebe, brend u koji imam poverenje i slika brenda u širokoj javnosti, objasnili su članovi žirija na konferenciji za novinare.
"Mercedes-benc" je proglašen za brend koji ima najbolji kvalitet i najpozitivniju sliku u širokoj javnosti sa maksimalnom ocenom pet, a prema glasovima žirija, brendovi Mercedes-benc, Jaffa i Žuta osa okarakterisani su kao proizvodi sa najboljim kvalitetom, a kao najinovativniji okarakterisani su Mercedes-benc, Moja kravica, Gorenje i Metalac.
Jaffa, Žuta osa, Mercedes-benc i Ikarbus su brendovi koji pružaju najveću vrednost za uloženi novac, dok su brendovi koji najbolje zadovoljavaju potrebe potrošača, prema mišljenju žirija, Metalac, Moja kravica i Gorenje.
Najzanimljiviji i najzabavniji brend je Festival Guča, a posle njega, Gorenje i Mercedes-benc.
Kako je tom prilikom najavljeno, u galeriji Ozon biće otvorena izložba plakata pod nazivom "Voljeni brend".

Izvor : Tanjug.co.yučitanja : 905Komentari