home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Preduzeće Globus auto iz Pančeva danas je dobilo pehar za kvalitet i inovaciju Novosadskog sajma za razvoj vozila na elektro pogon.

Komisija Novosadskog sajma nagradu je uručila i novosadskoj kompaniji Graditelj auto za predstavljanje vozila japanske kompanije Isuzu.
Na ovogodišnjem sajmu automobila prvi put su dodeljena i priznanja Automobilskog foruma Udruženja novinara Srbije za najbolje u auto privredi.
Novosadski sajam nagrađen je za organizaciju 8. Međunarodnog sajma automobila, a priznanja su dobili i kompanije Delta automoto za najbolje hibridno vozilo godine "hondu sivik hibrid" i Globus auto za prvi srpski elektromobil.
Verano motors je dobio priznanje za premijerno prikazani karavan "pežo 308 SW", Progres auto za terensko vozilo "shuanghuan sceo", Grand M za najatraktivniji automobil sajma "ford kugu" i Zastava promet za program automobila Zastava.

Izvor : Beta.co.yučitanja : 5235Komentari

Super za početak. Imao sam prilike da vidim ovog Yuga i mislim da na njemu treba još puno toga da se odradi nebi li postao ono što njegovi "tvorci" žele. Puno sreće.

Autor Auto 23 Okt 2008, 20:23

Neverovatno je koliko je ekektro auto budućnost a koliko se malo o tome govori i jeo manje ulaže u novo.
Imati ljude i mogućnost a to neistkoristiti je božiji greh.

Autor Dušan 26 Mar 2013, 16:48