home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Promocije novih modela, popusti za kupovinu, atraktivni prateći programi i dosad najveća poklon-igra za posetioce obeležiće ovogodišnji Sajam motocikala i bicikala "Moto Bike Expo - Novi Sad" i Prvi sajam terenskih vozila "Off Road Show", koji su juče počeli na Novosadskom sajmu.

Sajmove je otvorio Nenad Čanak koji je tom prilikom posetiocima poželeo "vetar u kosu, kacigu na glavu i niko na ortopediju".

Tokom četiri sajamska dana ljubiteljima dvotočkaša predstaviće se 40 izlagača sa ponudom motocikala i bicikala gotovo svih klasa, koji su najavili 10 odsto popusta na pojedine modele.
"Moto Bike Expo – Novi Sad" ove godine prvi put prati izložba četvorotočkaša "Off Road Show", namenjena pobornicima terenskih i SUV vozila.

Učesnici Sajma "Off Road Show" su se potrudili da izložbeni program ponude po specijalnim sajamskim popustima.

Najskuplji eksponat je Mercedes GL 420 CDI 4 MATIC. Model izložen na sajmu, sa ful opremom, plaćenom carinom i porezom na dodatu vrednost, ali i sajamskim popustom od 15 odsto, košta 86.930 evra. Njegova redovna cena je 102.800 evra, a za osnovni model pomenutog terenca potrebno je izdvojiti 77.850 evra.

U Hali 1 Novosadskog sajma kupcima je ponuđeno vozilo sa motorom zapremine 3.996 kubika i 306 konjskih snaga. U bogatoj opremi, poseduje i putni računar, regulator brzine spuštanja vozila niz padinu, senzor sudara, adaptivne kočnice, sistem za upozoravanje na gubitak pritiska u pneumaticima, alarm protiv krađe vozila, sedišta sa grejanjem i ventilacijom... Njegova kožna sedišta, na primer, koštaju 1.940 evra.

Kako kažu prodavci iz Auto kuće "Mikom", GL klasa omogućava da se lako ostvare i najambiciozniji ciljevi. Sa snažnim V6 i V8 motoroima, elektronskom kontrolom proklizavanja na svim točkovima 4ETS, profesionalnim paketom za terensku vožnju, pogonom 4MATIC i sa vazdušnim oslanjanjem AIRMATIC ništa vas neće skrenuti sa puta. Predviđen je za sedam putnika.

U sklopu stručnog segmenta sajmova, najavljene su tribine posvećene bezbednosti biciklista i motociklista u saobraćaju. Prateći program obeležiće brojni koncerti i vratolomije na dva točka.

Radno vreme je od 10 do 19 časova, izuzev 24. i 25. aprila, kada će kapije Sajma biti otovrene sat duže.

U poklon igri za posetioce Sajmova "Moto Bike Expo - Novi Sad" i "Off Road Show", obezbeđene su nagrade za svakog 100 posetioca.

Kao poklon, posetioci dobijaju kacigu HJC, renomiranog proizvođača iz Amerike. Radi se o jednoj od najprodavanijih kaciga u svetu, koja je uz to i izuzetnog kvaliteta, tako da poklon nema samo simboličan značaj.

Važno je napomenuti da su obezbeđene kacige, različitih veličina, kao i modeli za dame, ukoliko budu imali sreće i osvoje poklon.

Izvor : Sajam.netčitanja : 1042Komentari

Sajam je bio veoma loš, stiče se utisak da je uprava novosadskog sajma pošto-poto htela ga zaradi pare, pa makar i na silu...
Osim gomile jakni i (kineskih) kaciga na sajmu su se mogli videti i najnoviji modeli (kineske) moto industrije. Od svetskih brendova bila su 3, a i oni nisu bili zastupljeni u celosti i po cenama samo sa simboličnim popustima na samo neke modele!
Ukratko "Žali Bože para za ulaznicu"!!!
P.S. Veći izbor motocikala bio je na parkingu za posetioce ispred sajma nego u sajamskim halama...

Autor Dragan 27 Apr 2009, 11:33