home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Španski proizvođač automobila SEAT je objavio da je postao ekskluzivni sponzor UEFA Evropske lige. Trogodišnji ugovor će biti važeći do kraja fudbalske sezone 2011-2012.

“Veoma smo srećni što ćemo biti sponzor nove UEFA Evropske lige”, prokomentarisao je James Muir, predsednik SEAT S.A. “Evropski fudbal je pun emocija, a to je savršeno okruženje za naš brend. UEFA Evropska liga nam nudi jedinstvenu mogućnost da brend SEAT predstavimo fudbalskim navijačima širom regije.”

Ugovor uključuje čitav niz asocijacija, događaja, promotivnih i medijskih prava koje će doprineti stvaranju jake veze između SEAT-a i fudbalskih navijača širom Evrope.

UEFA Evropska liga se razvila iz popularnog UEFA Kupa. Generalni sekretar UEFA, David Taylor je izjavio: ”Najbolja stvar vezano za novu UEFA Evropsku ligu je njena rasprostranjenost i širina. Ovogodišnje takmičenje će imati 205 utakmica koje će se održavati širom celog kontinenta. To je pravo evropsko takmičenje i zato mi je drago što smo sklopili saradnju sa evropskom kompanijom kao što je SEAT, koja će nam biti glavni sponzor u naredne tri godine.
“UEFA Evropska liga će biti izazovna avantura za igrače, klubove, kao i za navijače i drago mi je što je sada SEAT uz nas kao naš partner na ovom dugom putovanju.”

Izvor : Seat.rsčitanja : 563Komentari