home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

OMV će po prvi put 1. oktobra 2009. na svim svojim benzinskim stanicama sa VIVA kafe-restoranima proslaviti „Međunarodni dan kafe“. 

Trenutna svetska proizvodnja kafe dostiže oko sedam miliona tona godišnje. Kafa je rangirana među najpopularnijim pićima u svetu i služi se na mnogo različitih načina. VIVA svet zadovoljstva, dostupan na OMV benzinskim stanicama sa VIVA kafe-restoranima, predstavlja najbolju bečku tradiciju pijenja kafe i nudi širok izbor kafa visokog kvaliteta, kao i najviše standarde ambijenta i usluga.

Budući da se u Austriji zvanično proslavlja aromatično smeđe zrno svake godine 1. oktobra, OMV je odlučio da proglasi ovaj dan za „Međunarodni dan kafe“ u njegovom VIVA svetu zadovoljstva. Zbog toga će 1. oktobra sve OMV benzinske stanice sa VIVA kafe-restoranima pozvati svoje potrošače na besplatnu šoljicu kafe po njihovom izboru.  

VIVA specijaliteti od kafe se spremaju od sveže mlevenih zrna arabika kafe, najvišeg kvaliteta i služe se u raznovrsnim oblicima počev od espresa, kapućina do kafe sa mlekom.

Kako bi sve bilo u skladu sa tradicijom najvišeg kvaliteta najboljih bečkih kafea, VIVA specijaliteti od kafe se poslužuju na srebrnom poslužavniku sa čašom vode i slatkišem. Svi tipovi kafe se takođe poslužuju u varijanti „za poneti“ – za puno uživanje u kafi u pokretu.

„Većina ljudi koji se zaustavljaju u VIVA kafe-restoranima nemaju mnogo vremena. Želimo da im pružimo priliku da provedu trenutak svog zauzetog vremena u okruženju u kojem mogu da se osete dobro i da se pouzdaju u kvalitet naših proizvoda i usluge našeg osoblja,“ opisao je koncept koji stoji iza VIVA sveta zadovoljstva, generalni direktor OMV Srbija Borislav Radosavljević.

OMV Srbija PRčitanja : 1081Komentari