home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Britanski Daily Mail tvrdi da je poznata automobilska TV emisija Fifth Gear pred gašenjem, i to zbog pada gledanosti u odnosu na ostale emisije Channela Five.

Emitovanje Top Geara je počelo pre sedam godina tokom kojih je emisija okupila velik broj obožavalaca. Međutim, taj je broj očigledno bio nedovoljan da Fifth Gearu obezbedi plasman na listu 30 najgledanijih emisija pomenutog TV kanala. Prema nezvaničnim informacijama, Fifth Gear je u poslednjoj sezoni privukao tek nešto više od 1 miliona gledalaca, što se negativno odrazilo na marketinški uspeh showa.

Tokom svog postojanja Fifth Gear je često upoređivan sa svojim glavnim konkurentom, BBC-jevim Top Gearom čiji su voditelji često prelazili u Fifth Gear. I dok emisiji Jeremyja Clarksona za sada ne preti gašenje, Fifth Gear je, izgleda, stigao na kraj puta. U Channelu Five kažu da je Fifth Gear bio odličan show, ali da je vreme da se isprobaju neke nove ideje. Nadamo se da će te ideje uključiti i ekipu voditelja, od Tiffa Needella do Vicki Butler-Henderson.

Kada već govorimo o Vicki, recimo i da britanski novinari sumnjaju da će dinamična 37-godišnjakinja dugo biti bez posla. Suprug joj je naime direktor showa Top Gear.

Izvor : Autosport.hrčitanja : 1438Komentari

Malo zongliranje u tekstu izmedju Fifth Gear and Top Gear :)

Inace, glavni autor Fifth Gear-a (dole desno na slici) je davao glas u nekim igricama, poput TOCA-e :)

Autor autoshowserbia.info 20 Okt 2009, 17:15

Cuveni Tiff Needell, lik legenda nad legendama.

Autor Goran Radulovic 20 Okt 2009, 17:24

Pre par sezona dok su bili klasican automagazin sa testovima jos sam i mogao da ih gledam,ali poslednje dve dok su pokusavali sa jadnim imitacijama TopGear-a nisam uspeo ni jednu emisiju da odgledam do kraja iako sam svaku skinuo.Toliko su jadni da i treba da ih ukinu!!!

Autor MaxB 20 Okt 2009, 19:17

Izuzetan je Tiff ali nema harizmu kao Jezza

Autor aleksandar 20 Okt 2009, 22:39

Vicki Butler-Henderson je najbolja, Tiff zna znanje, ali se stalno kezi sa polu-zatvorenim ocima:)
Jason Plato je ekstra, narocito kad je vozio one ribe iz Girls Aloud:)

Ja sam vise voleo Fifth gear od Top gear-a, dok nisu poceli da ih imitiraju, sada se skroz slazem sa MaxB.

Autor auuuu.. 21 Okt 2009, 11:25