home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

KMAG - KIA MOTORS ADRIA GROUP d.d., grupacija iz Ljubljane, čija je članica i kompanija KIA AUTO d.o.o. Beograd, nedavno je dobila nagradu korporacije Kia Motors kao „Distributer 2009. godine“ u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi.

Ovu prestižnu nagradu koju dodeljuje Kia Motors Corporation čelnicima grupacije KMAG grupe uručio je nedavno ustoličeni predsednik Korporacije, gospodin Hyoung-Keun Lee. KIA MOTORS ADRIA GROUP dobila je ovo značajno priznanje zbog odličnih prodajnih rezultata, kvaliteta usluga servisa i vođenja grupacije.

Ovo priznanje je najbolji dokaz dugogodišnjih napora koje sprovodi Kia Motors Adria Group u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji sa ciljem postizanja visokih standarda i poslovnih rezultata u oblasti prodaje i postprodaje vozila Kia, dela grupacije Hyundai-Kia Automobile Group, četvrtog najvećeg proizvođača automobila u svetu.

S obzirom na skori dolazak novih atraktivnih modela (novi cee'd je već stigao, novi Sorento SUV, Venga mini MPV, luksuzna limuzina Cadenza) ne sumnjamo da će Kija u našoj zemlji nastaviti s trendom rasta i jačanja svog položaja na tržištu.

Izvor : Kia.rsčitanja : 974Komentari

Jedini forum na srpskom KIA-FORUM!!!!!!

Adresa je:
http://kia-forum.forumotions.com

ocekujemo vas!!!

Autor KIA-FORUM 09 Nov 2009, 18:44