home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

SEAT i Shakira potpisali su novi ugovor o saradnji, pri čemu će proizvođač automobila postati glavni sponzor nadolazeće evropske turneje ove međunarodne pop zvezde.

Ovaj ugovor spojiće mladalački, sportski imidž marke SEAT sa muzičkim talentom Shakira-e, koja trenutno uživa velik uspeh sa svojim najnovijim albumom “She Wolf”. Kolumbijska pevačica tako će postati poznati ambasador za SEAT tokom svoje evropske turneje.

Još jedan drugi aspekt koji je pokriven ugovorom između SEAT-a i Shakira-e je podrška opštem obrazovanju. Španska marka ući će u usku saradnju sa fondacijom Barefoot, koju je Shakira osnovala sa svojih svega 18 godina, kako bi podržala i pokušala da osigura školovanje za decu koja žive u ekstremnom siromaštvu.

Ovo nije prvi put da SEAT i Shakira udružuju snage u dobrotvorne svrhe. Godine 2007. proizvođač automobila sponzorisao je evropsku turneju ‘Oral Fixation’. SEAT je takođe predvodio dobrotvornu kampanju koja je prikupila više od 100,000 evra za fondaciju Pies Descalzos Foundation; Shakira je, s druge strane, učestvovala u dizajniranju ljubičastog SEAT León-a koji je preimenovan u SEAT León Pies Descalzos i predstavljen je na međunarodnom automobilskom sajmu u Barseloni i dodeljen pobedniku u izvlačenju koje je uključivalo sve koji su fondaciji Barefoot dali doprinos od 1 evra.

Izvor : Seat.rsčitanja : 1125Komentari