home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

smart for two, jedinstveno vozilo originalnog dizajna izloženo je u poznatoj beogradskoj konceptualnoj radnji, Supermarket Concept Store (otvorenoj sa idejom da objedini dizajn, modu, muziku, literaturu, umetnost i gastronomiju).

Postavka vozila zanimljivog i nesvakidašnjeg dizajna i brendinga će trajati do kraja godine.

U toku juna svi gosti i posetioci mogu da daju predlog svoje dizajnirane majice sa smart vozilom. Akcija je zamišljena kroz interaktivni pristup gde će se trideset najmaštovitijih predloga naći na majicama koje će biti izložene u Supermarketu. Nakon toga, sva kreativna rešenja na majicama će biti uručena svojim autorima. Tri najbolja predloga dobijaju specijalno iznenađenje.

•    smart je jedino vozilo koje je u proizvodnji a da je imalo svoju postavku u muzeju. Uvršten je u kolekciju Muzeja moderne umetnosti u NewYorku (MOMA), kao dizajn koji čuva duh vremena 90-tih.
•    smart fortwo objedinjuje sve ono što se smatra dobrim dizajnom. Izgleda praktično, napredno i iskreno. Poseduje snažnan emotivni pečat koji pleni na prijatan i pozitivan način.
•    smart je van svake klase. Pored funkcionalnosti i praktničnosti, ovaj koncept pokazuje pozitivni stav prema životu i karakteriše vlasnike smart vozila kao: dobro informisanu osobu sa modernim načinom razmišljanja i osećajem odgovornosti.
•    smart fortwo dopire do ljudi na pozitivan način, formom koja predstavlja kratko i ujedno nesvakidašnje udobno vozilo sa dva sedišta, koje u isto vreme predstavlja ozbiljno vozilo sa vrhunskim performansama.
•    smart fortwo predstavlja formu idealne urbane mobilnosti današnjice. On je deklaracija nezavisnosti automobilizma, jer pruža efekat da je to vozilo koje poseduje sve što je čoveku neophodno u gradu.  

PR Mercedes-Benz Srbija i Crna Goračitanja : 655Komentari