home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Biciklistički savez osoba sa invaliditetom Srbije (BSOIS), proteklog vikenda (25. i 26. septembra) organizovao je Evropski regionalni kup P1 u biciklizmu za osobe sa invaliditetom, na stazi Ušće.

Kup, na kome je učestvovalo više od 50 takmičara iz 9 zemalja (Belorusije, Grčke, Slovačke, Češke, Poljske, Rumunije, Slovenije, Hrvatske i Srbije) organizovan je pod patronatom UCI – najveće Međunarodne biciklističke asocijacije, a ostvareni rezultati se direktno boduju za Paraolimpijske igre 2012. godine u Londonu. Svi naši takmičari su ostvarili plasman u prvih 10 mesta i ostvarili najveći uspeh na domaćem terenu.

Kompanija Verano Motors je ovog puta podržala naše takmičare u muškoj i ženskoj konkurenciji i pomogla organizaciju ovog velikog i značajnog takmičenja za bicikliste sa invaliditetom, koji se po prvi put održava u našoj zemlji i na prostorima Balkana. Verano Motors je i do sada kontinuirano podržavao rad i uspehe Paraolimpijskog komiteta Srbije sa željom da našim paraolimpijcima omogući da svoje sportske ciljeve ostvaruju što lakše.

PR Verano Motors čitanja : 786Komentari

Samo sam želeo da pozdravim PR Verano motors-a! Najbolji su!
Nego, šta je ono bilo kada su pre neku godinu u reklamnom materijalu koristili slogan "Kakav lav..."?
Ko ih je ono tada na sudu "klepio" po nosu zbog povrede autorskih prava? Kako li se zvaše onaj ...

Autor Moron 27 Sep 2010, 18:19