home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Opel dan u centru NAVAK

6 Okt 2010 - 11:56 Vesti Link

Opel je organizovao druženje u centru NAVAK kako bi predstavio svoje rezultate, planove za budućnost i proizvode.

"Ubrzano napredujemo sa našim planom rasta. Danas imamo najbolji ikada portfolio proizvoda", rekao je Ivan Kekić, direktor Opel kompanije za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Albaniju i Bugarsku.

Tokom poslednjih nekoliko nedelja, Opel je najavio brojne investicije u proširenje fabrika u Kajzerslauternu u Nemačkoj i u Sentgotardu u Mađarskoj.

Fabrika u Ajzenbahu u Nemačkoj će početi sa proizvodnjom malog automobila od 2013. godine, time označavajući ulazak Opel kompanije u novi tržišni segment.

Odlična reakcija kupaca širom Evrope na trenutno aktuelna vozila kao što su Insignija, Astra i Meriva pokazuje da je kompanija na pravom putu. Novi Astra hečbek, lansiran krajem prošle godine, već je primio preko 200.000 narudžbina – oko 20.000 više nego što je prvobitno planirano za čitavu godinu. Nova Meriva je sa svojim inovativnim vratima već pokorila svoj tržišni segment malih monovolumenskih automobila, sa 70.000 narudžbina primljenih do sada. To znatno prevazilazi godišnju ciljanu prodaju kompanije Opel/između 40.000 i 50.000 jedinica.

"Kada je u pitanju domaće tržište do sada se pokazalo da je Opel svakako među omiljenim brendovima. Veoma smo zadovoljni rezultatima prodaje u tekućoj godini, kako zbirno tako i po segmentima. Naši automobili su u svakom segmentu u samom vrhu liste, a Insignia je od kako se pojavila na tržištu na prvoj poziciji u svojoj klasi", rekao je Kekić.

Nakon kratke prezentacije svi prisutni imali su priliku da sa trenerima centra NAVAK prođu deo programa bezbedne vožnje u Opel automobilima, kao i da za vreme slobodnih vožnji probaju kako se Opel Corsa, Meriva, Astra i Insignia ponašaju na stazi.

PR Opelčitanja : 1037Komentari

Mislim da Opel nikada nije bio toliko dobar kao sada.
Svi modeli su mu lepi,kvalitetni,tehnoloski napredni...

Autor PITBULL 06 Okt 2010, 12:26

@PITBULL

Slazem se sa tobom posle Mercedesa, Opel mi je najdrazi srcu. Imao sam davno Askonu 1.8 benzinac kako je to islo za glavu izgubiti. Sad imam isto Opel samo Astru 2005g. 1.4 90ks isto veoma dobro za odrzavati jer mi djed ima Mercedes E 220 2003g. i kad vidim njegovu servisnu knjizicu i cijene popravka onda ovu Astru jos vise volim i cijenim.

Autor Dakara 06 Okt 2010, 13:48