home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Svi vozači u Srbiji uz važeću polisu obaveznog autoosiguranja DDOR Novi Sad od danas mogu da zakažu besplatan trening bezbedne vožnje Dozvola Plus u Nacionalnoj vozačkoj akademiji - Navak.

Dozvola Plus potrebna je svim vozačima bez obzira na to da li su iskusni u vožnji ili su tek nedavno stekli dozvolu, a žele da na najpristupačniji način prvi put probaju trening bezbedne vožnje.

Procedura zakazivanja je vrlo jednostavna, potrebno je pozvati Call centar Navak na tel: 011/307-2590 i rezervisati mesto u skladu sa kapacitetima Akademije. Na trening je neophodno poneti važeću vozačku dozvolu i polisu od autoodgovornosti DDOR-a.

Kroz sažetu teoriju, malo vožnje i dosta demonstracije vozači će kroz trening “Dozvola Plus” upoznati ključne razloge zbog kojih se događaju saobraćajne nezgode. Polaznici treninga će se lično uveriti koliko samo jedan sekund ili jedan pogled može biti presudan u vožnji.

Vozači će moći da provere i koliko su im brzi refleksi, kao i da probaju šta se događa kada ne drže dovoljno odstojanje. Istovremeno, imaće priliku da možda po prvi put vide kako za upravljačem reaguju u stresnoj situaciji.

Izvor : Economy.rs

Foto : Novosti.rsčitanja : 3123Komentari