home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

9. oktobra završeno je veliko amatersko takmičenje u vožnji kartinga, na Autokomerc karting centru, pod nazivom BUDI POBEDNIK – OSVOJI VOLKSVAGEN GOLF VI. 

Preko 2.000 takmičara se tokom kvalifikacionog perioda u avgustu i septembru, borilo za učešće u finalnoj trci. 100 takmičara sa najbrže izvozanim krugom u periodu kvalifikacija, borilo se za glavnu premiju automobil Volkswagen Golf, koji je pobedniku dodelio direktor marketinga NIS petrola, generalnog sponzora takmičenja, gosponin Vadim Kudravcev. Pored gospodina Kudravceva, Miloš Petrović iz Dunav osiguranja je dodelio pobedniku i besplatnu polisu KASKO osiguranja. Drugoplasirani je dobio besplatni vaučer bez ograničenja za vožnju kartinga od Autokomerc Karting Centra, organizatora takmičenja, a trećeplasirani je dobio limitiranu R8 Audi sportsku jaknu od Autokomerc centra Aerodrom.

1. Mesto: Miloš Martinović
2. Mesto: Goran Bašić
3. Mesto: Martko Petrović
4. Mesto: Ognjen Martinović
5. Mesto: Zoran Ćalić


Samo takmičenje je proteklo u sportskoj i fer atmosferi, pa je generalni sponsor, Naftna Industrija Srbije, naglasio da će slične manifestacije podržavati i ubuduće.

Sponzori i organizator se zahvaljuju svim učesnicima u takmičenju.

Izvor : Budipobednik.comčitanja : 1237Komentari

A pobednik je slucajno rodjak nekoga iz Autokomerca :)))

Autor PITBULL 16 Okt 2010, 00:38