home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Land Rover je početkom jula u Londonu obeležio 40-godišnjicu Range Rovera (tada je javnosti predstavljen i novi kompaktni model Range Rover Evoque, i to kao najmanji, najlakši i najekonomičniji Range Rover ikada), a juče je proslavljena i proizvodnja jubilarnog, milionitog Range Rovera.  

Slavljenik je Range Rover Autobiography u "ultimate black" boji, a proizveden je u Land Rover Solihull fabrici u Engleskoj. Land Rover je ovaj automobil poklonio britanskoj organizaciji Help for Heroes charity, koja će ga krajem godine prodati na aukciji. 

Land Rover je inače u čast 40-godišnjice Range Rovera još pre nekoliko meseci pripremio i posebno izdanje Range Rover Autobiography Black 40th Anniversary Limited Edition. 

U najkraćem, Range Rover Autobiography Black (u ograničenoj seriji od 700 komada) je najluksuznija varijanta ovog modela, koju odlikuju Barolo Black boja, set 20-inčnih aluminijumskih točkova, jedinstveni prednji Titan saćasti gril i bočni hromirani otvori za vazduh, "Autobiography Black" logo na poklopcu prtljažnika (logo se nalazi i na više mesta u unutrašnjosti), nekoliko ekskluzivnih kombinacija boja za enterijer, Grand Black volan...

Budući vlasnici će Range Rover Autobiography Black moći i dodatno da personalizuju različitim kombinacijama boja i stilskim elementima na spoljašnjosti i u unutrašnjosti.čitanja : 860Komentari