home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Impresivan završetak godine za Škodu u Velikoj Britaniji: Škoda Superb Combi dobitnik je titule "Porodičnog automobila godine" omiljene TV emisije Fifth Gear britanskog Channel 5.

Za Fifth Gear je Superb Combi mera svih stvari: "Ovaj automobil za nas je najbolji karavan svih vremena. On spaja sve što se može očekivati od vozila ove klase: prostor, dinamiku, eleganciju, vrednost, štedljivost i komfor. Jednom rečju: postavlja standarde u svojoj klasi", rekao je Jonny Smith, voditelj TV emisije Fifth Gear. "Superb Combi je sve ono što je potrebno porodičnom automobilu. On je prosto bez mane. I meni se neverovatno dopada." 

U 2010. godini je Škoda dobitnik čak dvadeset odlikovanja u Britaniji: osim modela Superb Combi ove godine su nagrađeni i Skoda Octavia, Yeti i Superb:

-    britanski auto časopis Auto Express: Najbolji porodični automobil i najbolji karavan
-    magazin Diesel Car: Najbolje vozilo srednje klase i najbolji karavan
-    magazin Caravan Club: Vučno vozilo godine
-    Magazin Fleet News: Najbolje vozilo više srednje klase

Superb Combi  je imenovan i luksuznim vozilom godine 2009. britanske TV stanice Top Gearden.

Za magazin Which? Škoda je proizvođač godine; preko 30.000 čitalaca magazina What Car? proglasilo je Škodu najboljim proizvođačem u 2010.godini. Desetine hiljada vozača u Britaniji uključilo se u anketu Driver Power Survey magazina Auto Express i izglasalo Škodu za najboljeg proizvođača. Sedamnaesta Škodina ovogodišnja pobeda bio je plasman među Top 10, na bazi rezultata prestižne studije o zadovoljstvu kupaca, JD Power.

Kao kruna brojnih pohvala i nagrada Škodu očekuje i rekordna prodaja na britanskom tržištu: do kraja novembra prodato je 39.000 Škoda modela, dok je tržišni udeo porastao više od 2 odsto.

Izvor : Autoportal.ba

Foto : Škoda
 čitanja : 1403Komentari

Škoda - Simply Clever 8)

Autor ivan_023 21 Dec 2010, 06:39

Simply the best! Tako se to radi!

Autor Dejan L 21 Dec 2010, 20:27