home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

SEAT Alhambra pobeđuje u kategoriji najboljeg MPV vozila iz uvoza na godišnjoj dodeli nagrada magazina „auto motor und sport“

SEAT Alhambra je osvojio nemačko priznanje 2011. “Najbolji MPV” u kategoriji uvezenih vozila prema glasovima čitalaca poznatog nemačkog automobilskog magazina "auto motor und sport" na godišnjoj ceremoniji “Najbolja vozila” u Štutgartu. 

SEAT-ov fleksibilni i svestrani model je obezbedio 17.7 % glasova, znatno nadmašujući poznate rivale kao što su Renault Espace (12 %) i Škoda Roomster (11.7%). Čitaoci su svoje glasove dali za kandidate u deset različitih kategorija, a rezultati su objavljeni na ceremoniji dodele nagrada “Najbolja vozila u 2011” koja se ove godine održala po 35. put. 

Za novi model SEAT Alhambra – lansiran u septembru 2010. – ovo je već druga nagrada čitalaca u Nemačkoj. Prva nagrada je bila “Auto Trophy 2010” u novembru prošle godine, gde je veliki SEAT MPV pobedio u kategoriji “Najbolje MPV vozilo iz uvoza” sa preko 48 % glasova čitalaca.

Pored toga što je osvojio dve nemačke nagrade, Alhambra je nedavno imenovana od strane prestižnog britanskg auto magazina „What Car?“ kao osvajač MPV titule. Ne samo da ovaj automobil impresionira stručnjake i čitaoce, već ima i veoma dobre rezultate na Euro NCAP crash testovima. Sa nedavnim rezultatom od 5 zvezdica, SEAT Alhambra je dobio najveći mogući rezultat, sa posebno dobrim performansama u pogledu zaštite odraslih putnika sa ocenom od 96 %.

Izvor : Seat.rs


čitanja : 2271Komentari

@ seat.rs
Samoo vi držite te cene, pa će biti best car is the worst saled.
Seat Exeo košta 22.600€, a novi Passat znatno manje.
Ugledajte se malo na škodu, 3godine vam vw daje šansu da nešto uradite, da opstanete, ali vi furate svoju politiku cena.
Malo zeznate dizajn, malo cene, pa vam kriv djavo.
Da ne beše Cordoba na sajmu 9.999€, ne bi prodali ništa

Autor Dejan L 04 Feb 2011, 17:27

Ali je Exeo bolji od Passat-a.

Autor hh 04 Feb 2011, 18:59

Ovu alhambru Smax doruckuje po svakom parametru

A bogami i druge sestrinske modele iz koncerna

Autor nikokaoja 08 Feb 2011, 16:26