home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Finale ovogodišnjeg Volkswagen svetskog šampionata za servisne kvalifikacije se održalo u Volfsburgu ovog vikenda pod motom "Budite jedan od najboljih na svetu - budite deo toga".

 

Prof. dr Martin Vinterkorn, predsednik Upravnog odbora Volkswagen AG je predao nagrade pobednicima koji su ostvarili najbolje performanse, od ukupno 140 finalista iz 70 zemalja. Najbolji servisni savetnik je Đovani Ambesi iz Švajcarske, najbolji glavni tehnički stručnjak je Jouni Gustafson iz Finske.

"Svetski šampionat za kvalifikacije je još jednom demonstrirao da Volkswagen ima izuzetne servisne stručnjake. Kao ambasadori za Volkswagen brend siguran sam da ćete i dalje nastaviti da dajete sve od sebe kako bi naši kupci širom sveta bili još zadovoljniji", rekao je Vinterkorn na ceremoniji dodele nagrada. Ovo je četvrti put da se ovo takmičenje održava. Cilj tog programa je da se obezbedi i dodatno unapredi kvalitet servisa brenda Volkswagen širom sveta, povećavajući time zadovoljstvo kupaca. Nacionalna preliminarna runda takmičenja tako nije samo odredila najbolje servisne stručnjake, već je i dokazala trenutno znanje koje poseduju Volkswagen dileri i servisne organizacije u ukupno 70 zemalja. Ova informacija je upotrebljena da se razviju i implementiraju obuke specifične za svaku zemlju. Kao rezultat toga, svetski šampionat je ključni faktor za kvalifikacije Volkswagen servisnih stručnjaka širom sveta.

Počev od prošle godine, regionalni pobednici su nagrađeni pored titula svetskog šampionata. Regionalne klasifikacije su "Evropa", "Amerika", "Afrika, Istočna Evropa, Centralna Azija i Srednji Istok" i "Azijsko-pacifički region".

Pregled rezultata svetskog šampionata:

Svetski šampionat za servisnog savetnika:
1. mesto Švajcarska
2. mesto Austrija
3. mesto Libija

Svetski šampionat za glavnog tehničkog stručnjaka
1. mesto Finska
2. mesto Austrija
3. mesto Luksemburg

Izvor : Volkswagen.rs


čitanja : 586Komentari