home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Najmasovnija i najspektakularnija od svih Honda manifestacija u toku godine, u organizaciji Honda Cluba Serbia koji okuplja simpatizere Honda brenda, i ove godine je ponudila raznovrstan program, počevši od popularnog nadmetanja “brzi krug” u tri kategorije, preko raznovrsnih sadržaja za prisutne, pa do “slobodne vožnje” u kojoj svi prisutni na trkačkoj stazi mogli da isprobaju maksimalne performanse svoje Honde. 

Osim svojih Honda automobila, zaljubljenici u ovaj brend imali su prilike da testiraju atraktivni sportski hibridni kupe CR-Z, i oprobaju vožnju u SPORT modu na trkačkoj stazi. Za kraj manifestacije, kao obeležavanje skupa, formirana je kolona svih Honda automobila na karting stazi u kojoj su se našle Honde, počev od Civica iz 1972., pa do savremene CR-Z.


Takođe, na ovogodišnjem skupu svi prisutni imali su priliku da vide ponudu korišćenih Hondi Accord iz raznovrsne ponude Delta Automoto centra za korišćena vozila. Specijalna ponuda obuhvata i povlastice novim vlasnicima korišćenih Hondi u vidu popusta u servisu tokom čitavog perioda trajanja vlasnistva.

Izvor : Honda-srbija.rs

Galeriju slika možete pogledati OVDE.
 čitanja : 811Komentari

I kao i prošle godine, rećiću isto, SMEŠNO

Autor Dejan L 30 Maj 2011, 18:55