home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ako kupujete automobil vredan nekih 200.000 evra svakako očekujete da je njegova tehnika proverena bar toliko temeljito kao što je to slučaj sa svemirskim letelicama. Ipak, najnovije informacije koje su počele da kruže u medijima, govore malo drugačije.

Naime, iz McLarena su počele da pristižu uznemirujuće informacije da je firma iz Wokinga privremeno obustavila proizvodnju superautomobila MP4-12C sa 600KS. Razlog su, kako navode, "problemi sa brojnim sistemima vozila".

Za sada je poznato tek da McLaren ima poteškoća sa sigurnošću vozila, kao i nekim detaljima vezanim za "luksuz i komfor". Konkretni problemi vezani su uz cevi za kočionu tečnost, sistem otvaranja vrata, stakleni poklopac motora, prodor vode u motor (!), električne vodove u ploči sa instrumentima i infotainment sistem Iris.

Još uvek nije objavljeno da li McLaren namerava da opozove već isporučene primerke modela MP4-12C, ali verujemo da takav potez sledi uskoro.

Izvor : Autonet.hrčitanja : 1020Komentari

Jednom recju-sklopocija,hehe.

Autor milan 06 Okt 2011, 18:03

Ko visoko leti....
A govorili su da će Ferrari da bude u 2. planu, kad se pojavi serijski model.
Da će imati bolje ubrzanje do 100 od Ferrarija.
DA; ALI NA PAPIRU; hahaha

Autor Dejan L 06 Okt 2011, 19:15

Lako je napraviti automobil kad BMW ubaci svoju tehniku. Bez BMW-a su ništa.

Autor Cvele 07 Okt 2011, 00:16

Da su englezi znali da prave kvalitetna kola ne bi sada prakticno sve njihove marke vodili stranci, vec oni sami.
Samo je pitanje vremena kada ce i McLaren kupiti neko ko zna da napravi automobil, a ne da ga vode ljudi koji dopustaju da iz fabrike izlazi poluproizvod

Autor STrider 07 Okt 2011, 11:20