home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija Fiat Automobili Srbija donirala je Politehničkoj školi u Kragujevcu tehnološki naprednu Siemens i Comau opremu namenjenu školskim laboratorijama.

Donacija vredna skoro 90.000 evra omogućiće učenicima Politehničke škole da svoje teorijsko znanje dodatno upotpune veštinama koje će im biti značajne u daljem školovanju i radu. 

Svečanosti koja je organizovana ovim povodom prisustvovali su Siniša Kojić, direktor Politehničke škole u Kragujevcu, Antonio Ćezare Ferara, generalni direktor Fiat Automobili Srbija, Nunzio Di Bartolo, direktor proizvodnje Fiat Automobili Srbija i Nebojša Zdravković, zamenik gradonačelnika grada Kragujevca.

Donacija opreme Politehničkoj školi nastavak je društveno odgovornog poslovanja kompanije Fiat Automobili Srbija. Pre manje od mesec dana, FAS je donirao vozilo Fiat Doblo Univerzitetu u Kragujevcu.

PR Fiat Automobili Srbijačitanja : 837Komentari

Podelili su im opremu iz Zastave.

Autor Predrag 20 Okt 2011, 18:07

Evo, sad sam video na stranici Kurira, radi se o mini robotu za obuku Komau Smart 6, sa upravljačkom jedinicom Simens. Preciznost varenja 0.05 mm.

Autor B M 20 Okt 2011, 19:43

Sad je jasno zašto sami ne možemo da razvijamo auto industriju. Potrebna su velika ulaganja. Robotić donacija za obuku deci 90.000€. Za te pare ima gomila polovnih mašina za sve i svašta.

Autor B M 20 Okt 2011, 20:25