home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Naši najpoznatiji glumci, pevači, sportisti i voditelji, vozači i ljubitelji Honda automobila, posetili su Hondin izložbeni prostor na Delta Auto sajmu automobila i motocikala u Delta city-ju.


Nikola Simić, Branimir Brstina, Bane Trifunovic, Nebojsa Glogovac, Zoran Cvijanović, Milan Lane Gutović, Ivan Bekjarev, Aleksandra Radović, Srđan Predojević, Gojko Pjetlović, Jugoslav Vasović i Željko Staničić uživali su u “after work” druženju razgledajući nove modela Honda automobila i motocikala.


Najveću pažnju ovih specijalnih gostiju privukao je najnoviji model Honde Civic, koji je nedavno predstavljen na našem tržištu.


Dugogodišnji vozač Honde i poznati glumac Zoran Cvijanović, koji je veoma angažovan u podizanju ekološke svesti građana u Srbiji, ovom prilikom proslavio je sa kolegama to što je nedavno postao vlasnik Eko automobila godine, novog modela Civic.


Delta Automoto i Delta Generali Osiguranje za kraj su priredili specijalna iznenađenja za goste, u znak zahvalnosti za dugogodišnju lojalnost Honda brendu.

PR Delta Automotočitanja : 4101Komentari

Nikola Simič pored Akorda. To mi se sviđa.

Autor MasterHaosis 01 Apr 2012, 04:41