home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

U naletu oluje Sendi koja je pogodila severoistok SAD izgorelo je 16 potpuno novih primeraka luksuznog automobila na hibridni pogon, modela Fisker Karma.

Prema poslednjim informacijama, u udaru superoluje Sendi u SAD od ponedeljka 29. oktobra pogunula je najmanje 51 osoba, a bez struje je ostalo 8,5 miliona ljudi. Procenjeno je da je nezapamćeno nevreme koje je pogodilo ovaj region Severne Amerike načinilo štetu od 20 milijardi dolara.

U mnoštvu vesti koje se bave ovom temom, pojavila se i informacija o požaru u kojem je na jednom parkingu stradalo 16 potpuno novih primeraka modela Fisker Karma. Fotografije spaljenih vozila izvorno su objavljene na automobilskom sajtu Jalopnik (koji je i sam pogođen olujom morao da bude premešten na drugu internet adresu), da bi zatim preplavile sajtove koji se bave automobilima.

Izgorela vozila nalazila su se na lučkom terminalu u mestu Port Njuark, u Nju Džerziju, kada je taj deo obale pogodio uragan Sendi. Prema rečima očevica, vozila su najpre poplavljena u naletu morske vode, da bi ih ubrzo zatim zahvatio požar u kojem je potpuno izgorelo 16 automobila.

Kompletan članak na sajtu B92.net

Foto: Jalopnik.comčitanja : 1144Komentari