home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U Berlinu je otvorena izložba fotografija posvećena Kate Moss, najpoznatijem svetskom fotomodelu. Lancia je za tu priliku predstavila Ypsilon oslikan njenim fotografijama.

Izložba ‘Kate Moss: Ikona’ je bila uspešna ovog proleća u Bolonji, a sadašnja lokacija je berlinska galerija Hiltawsky od 28. novembra do 21. februara sledeće godine. Na izložbi publika može videti tridesetak proslavljenih fotografija Kate Moss, žene koja je revolucionizovala estetske standarde i stil devedesetih godina prošlog veka.

S obzirom da je Lancia automobilska marka koja se često povezuje sa stilom i modom, a Lancia Ypsilon je jedan od najomiljenijih automobila među ženskom populacijom, logično je da se Lancia Ypsilon pojavi i na ovakvoj izložbi.

Tim povodom osmišljena je Lancia Ypsilon oslikana fotografijama Kate Moss, na haubi, vratima, krovu… Jedinstveni automobil će biti izložen ispred galerije. Šta će sa njim biti posle, da li će možda u prodaju, nije objavljeno. Lancia je i pre imala specijalna izdanja posvećena ženama, trenutno je u prodaji specijalna serija Ypsilon Elle, pa nije nemoguće očekivati i nešto vezano za Kate Moss.

Izvor: Automanija.com

Foto: Lanciačitanja : 827Komentari

Eto novog modela lancia-e. ;)

Autor Damko 28 Nov 2014, 23:24