home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Više nego bilo koji drugi koncept automobil u istoriji kompanije SEAT, model SEAT 20V20 (Vision 2020) predstavlja svoj novi imidž kada su u pitanju dizajn, kvalitet i strastvenost.

Kada je predstavljen na sajmu automobila u Ženevi, dizajn ovog SUV-a je privukao posebnu pažnju. Taj dizajn je sada proglašen pobednikom u renomiranom takmičenju "Automotive Brand Contest".

"Automotive Brand Contest" je jedno od najvažnijih takmičenja u automobilskom sektoru za oblast dizajna. Renomirani žiri sastavljen od novinara za oblast industrije, predstavnika univerziteta i stručnjaka za dizajn dodeljuje nagrade za ukupno 15 kategorija. Tako je SEAT 20V20 proglašen pobednikom u kategoriji koncept automobil.

SEAT između ostalog predstavlja primer za moćan i sofisticiran dizajn. Trenutni modeli kao što su Leon i Ibiza su impresivan dokaz za to. Žiri takmičenja "Automotive Brand Contest" SEAT 20V20 prepoznao je ove vrednosti i kod konceptnog modela ovog španskog automobilskog brenda. Kao međunarodno takmičenje u dizajnu za automobilske brendove, nagrada nosi izuzetnu vrednost. Međunarodni žiri dodeljuje nagrade u ukupno 15 kategorija, kao što su "Unutrašnji prostor", "Brand Design" i "Budućnost, delovi i mobilnost".

Nemački Savet za Dizajn je posvećen prvenstveno komunikaciji jednog principa: "povećavanje vrednosti brendova kroz ciljanu primenu dizajna". U ovom Savetu članstvo ima više od 200 kompanija koje zapošljavaju ukupno dva miliona ljudi. Osnovano je 1953. godine po nalogu nemačkog Bundestaga da bi se istakao aspekt dizajna u okviru nemačke ekonomije.

Ova prestižna nagrada će biti uručena 15. septembra, prvog press dana na ovogodišnjem Međunarodnom Sajmu Automobila u Frankfurtu. Nemački Savet za Dizajn će predstaviti nagrade pobednicima različitih kategorija na gala ceremoniji u Sali Metzler muzeja Städel.

Izvor: Klix.ba / PR SEATčitanja : 714Komentari

Isti kao Lamborghini Ursus.
Vidi se da im je svima VW mama.

Autor Eki 01 Sep 2015, 08:35

Bas je dobar

Autor carobnjak 01 Sep 2015, 10:05