home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Audi je sa pet nagrada najuspešnija marka u izboru čitalaca "Auto Trophy 2015" časopisa AUTO ZEITUNG. Na ovogodišnjoj dodeli nagrada četiri prestižna trofeja su pripala modelima Audi A1, Audi A3, Audi Q7 i Audi R8. Uz to je marka sa četiri prstena zauzela prvo mesto u kategoriji "Najbolji svetski dizajn".

"Sa četiri modela mi smo na vrhu - od kompaktnog Audi A1, preko A3 pa sve do SUV-ja iz gornje klase Audi Q7 i supersportskog automobila Audi R8. Ovakav izbor čitalaca nas veoma raduje i potvrđuje nam da u svim segmentima nudimo veoma atraktivne automobile vrhunskog dizajna. To učvršćuje naše uverenje u nastavak uspeha ofanzive Audi modela", rekao je Rupert Štadler (Rupert Stadler), predsednik Upravnog odbora koncerna AUDI AG, u okviru dodele nagrade u Cruise Center Hamburg Altona. Štadler je primio nagradu za Audi Q7. Dr Ditmar Fogenrajter (Dietmar Voggenreiter), predsednik Upravnog odbora za prodaju i marketing, preuzeo je nagradu za Audi A3. Prof. dr Hubert Valtl (Hubert Waltl), predsednik Upravnog odbora za proizvodnju, primio je nagrdau za Audi A1. Hajnc Holerveger (Heinz Hollerweger), direktor quattro GmbH, primio je nagradu za sportski automobil Audi R8, dok je Mark Lihte (Marc Lichte), direktor dizajna u koncernu AUDI AG, primio specijalnu nagradu za "najbolji svetski dizajn".

Čitateljke i čitatelji, kao i onlajn čitaoci po 28. put su glasali za svoje favorite. Pod sloganom "Auto Trophy postaje globalan" ("Auto Trophy goes global") uključeno je bilo ukupno 26 stručnih automobiliskih časopisa i onlajn portala medijske grupacije Bauer (Bauer Media Group) iz čitavog sveta. Pri tom je Audi branio prvo mesto iz 2014. Nanovo nijedna druga marka nije dobila više nagrada.

Izvor: Audi.rsčitanja : 849Komentari

Koji bre dizajn, ko su ti koji su glasali

Autor Dragan 28 Nov 2015, 22:27