home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Desilo se ponovo. Naime, nemački proizvođač sportskih automobila pokrenuo je servisnu kampanju za određene Panamera i Cayenne modele, koji bi mogli da imaju neispravne kontrolne jedinice bregastog vratila.

Po izveštaju NHTS-a, greška može dovesti do zastoja motora, što povećava rizik eventualnog sudara.

Ukupno 93.86.je u pitanju 17.986 vozila: Panamera S, Panamera 4S i Panamera Turbo (2010-2012.), kao i Cayenne S i Cayenne Turbo (2011.).  Još uvek nije izdat termin popravke, ali je Porsche saopštio da će obavestiti vlasnike i zameniti sporne delove (besplatno).

Da podsetimo, Porsche je već ove godine povukao određeni kontingent vozila: gotovo kompletnu flotu u martu zbog tri različita problema. Boxster, Macan, Cayman i 911 su bili pogođeni problemima sa inflatorima vazdušnih jastuka, vetrobranima i senzorima za detekciju.

Manje od dva meseca kasnije, bestseler Macan je opozvan zbog potencijalnog problema sa curenjem goriva. Ukupno je bilo pogođeno 51.497 primeraka, proizvedenih između 4. marta 2014. do 14. aprila 2017. Nisu zabeleženi incidenti prouzrokovani dotičnim problemima.

Izvor: Autorepublika.com

Foto: arhiva Autoblog.rsčitanja : 373Komentari

Aluminijumski srafovi na bregastim osovinama,pucaju kao popkorn.Desilo se mom prijatelu na panameri,on je bio sretan da je odmah stao i nije bila velika sreta.Po njemu rikol je u evropi,a u usa nije.

Autor yugo1 19 Jun 2017, 21:01