home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Kia Europe

Još uvek najduža evropska garancija

Kia Motors Europe je sa prodatih tri miliona vozila u Evropi dostigla novu prekretnicu u prodaji vozila sa najdužom evropskom garancijom.

7-godišnja garancija na motor i menjač od 2006. godine sa prvom generacijom cee’da; garancija na čitavo vozilo (tzv. ‘od branika do branika’) od 2010.

Kia je 2006. godine prilikom lansiranja prve generacije cee’da ponudila 7-godišnju garanciju na motor i menjač, koju je 2010. raširila na čitavo vozilo (tj.‘od branika do branika’). Od tada ova jedinstvena garancija obuhvata celu ponudu modela i važi za sve nove Kije kupljene u Evropi.

U Kiji ocenjuju da su do danas njihovi kupci prešli 158 milijardi kilometara sa 7-godišnjom garancijom

Kia procenjuje da su od 2010. godine njeni evropski kupci sa vozilima sa 7-godišnjom garancijom prešli više od 158 milijardi kilometara*, što je jednako kao kad bi Zemlju oko ekvatora prešli 4 miliona puta.

7-godišnja garancija (do 150.000 km, prve 3 godine bez ograničenja kilometraže) za svaku novu Kiju, prodatu u Evropi

Kijina izdašna garancija pokriva nedostatke u izradi i materijalima do sedam godina ili 150.000 kilometara – prve tri godine bez ograničenja broja pređenih kilometara. To je još uvek najduža garancija, koju pruža bilo koji proizvođač automobila u Evropi i strankama pruža mir i spokoj, koji proizlazi iz Kijinih visokih standarda kvaliteta. Garancija je u celosti prenosiva na narednog vlasnika vozila.

Emilio Herrera, izvršni direktor Kia Motors Europe, rekao je: “Naša 7-godišnja garancija pokazuje našu ubeđenost u kvalitet vozila koja proizvodimo i našim evropskim strankama uliva poverenje da kupuju visokokvalitetna vozila. Marka Kia je postala sinonim za kvalitet i pouzdanost, a upravo kvalitet je prvo što ljudima pada na pamet kada pomisle na Kiju. Ove godine u Evropi očekujemo da ćemo prodati više od 500.000 vozila Kia, a među tim kupcima je mnogo takvih, koji obraćaju pažnju na činjenicu da će njihovo vozilo imati Kijinu fabričku garanciju sve do 2025. godine”

Kijina izdašna garancija i predanost kvalitetu se temelje na zahtevnim testovima izdržljivosti i visokim proizvodnim standardima za sve svoje modele. Razvoj svakog pojedinačnog modela obuhvata milione kilometara testiranja pre početka serijske proizvodnje, a vozila su izložena brojnim testovima u zahjevnim vremenskim uslovima i na svim voznim površinama – Bliskom istoku, Evropi, Aziji, Severnoj i Južnoj Americi.

Napomena: *Temelji se na oceni da prosečan vozača godišnje pređe 12.500 km.

PR saopštenje - Kia Motorsčitanja : 784Komentari