home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Porsche 911

Porsche je najavio da će lansirati dva nova pilot programa za kratkoročni najam automobila u SAD – Porsche Drive i Porsche Host. Oba programa su deo Porscheovog servisa za pretplatu na automobile, Porsche Passport, koji je lansiran u oktobru 2017.

Prvi program, Porsche Drive, će dozvoljavati korisnicima da rezervišu Porsche modele na četiri sata, nekoliko dana, ili čak do nedelju dana. Nakon rezervacije, korisniku će željeni automobil biti dostavljen na određenu adresu u roku od dva sata van grada Atlanta, gde će pilot program početi. Svaki Porscheov model iz svih šest linija će biti deo Porsche Drive programa, uključujući i model 911.

Specifične verzije modela se takođe podrazumevaju, ali njihovu dostupnost će diktirati potražnja. Tačan cenovnik nije još objavljen, ali će četiri sata u modelu Macan, 718 Cayman, 718 Boxster koštati 269 dolara (plus porez i druge naknade). Nedelju dana sa modelom 911 će koštati 2,909 dolara bez poreza i naknada. Drugi program, Porsche Host, je partnerstvo između nemačkog proizvođača i kompanije Turo. Turo je jedna od najvećih „peer-to-peer“ rent-a-car agencija, i omogućava ljudima da iznajme svoj automobil koji ne voze. Porsche Host će biti direktno uključen u Turo „marketpalce“ i nudiće grupu „hostova“ specijalno kreiranu da omoguće korisnicima „five-star Porsche experience“. Program će biti dostupan preko Turo aplikacije ili veb sajta u Los Anđelesu i San Francisku od 8. oktobra. Trajanje najma je od jednog dana, pa sve do više od mesec dana.

Izvor: Dmotion.rs

Foto: arhiva Autoblog.rsčitanja : 316Komentari