home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Tesla Model S i Ford F-150

Policija u Berlinu odnela je uz pomoć "pauka" Ford F-150 Raptor koji je bio parkiran na mestu rezervisanom za punjenje električnih automobila, prenosi B92.

Vozači i vlasnici konvencionalnih automobila ne gledaju uvek blagonaklono na električna vozila, a neki od njih svoju netrpeljivost iskazuju na krajnje bezobziran način. Tako je u SAD-u u poslednje vreme postalo uobičajeno da bahati vozači velikih SUV i pik-ap automobila namerno parkiraju svoja vozila na mesta predviđena za punjenje EV električnom energijom, blokirajući tako pristup automobilima na struju. Sudeći prema najnovijem slučaju koji se dogodio u Berlinu, ova "moda" prenela se preko okeana u Evropu.

Međutim, pokazalo se da nemačka policija nema razumevanja za neslane šale bahatih vozača. Uprava policije Berlina objavila je na svom Tviter nalogu fotografije na kojima je prikazano kako "pauk" odnosi jedan Ford F-150 Raptor parkiran na mestu gde se inače pune električni automobili.

Tesla Model S i Ford F-150

Pored Fordovog kamioneta vidi se i jedan Tesla Model S koji je na ovaj način bio onemogućen da se parkira na mesto pored električnog punjača, a da stvar bude gora, F-150 je zauzeo čak dva parking mesta. Policija je na ovaj način upozorila vozače, kojima bi možda pala na pamet slična ideja, šta će se dogoditi sa njihovim vozilom ako se ponašaju bahato.

Izvor: B92.net

Foto: Polizei Berlinčitanja : 300Komentari