home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volkswagen Golf 1

Ovaj Golf je prešao samo 1188 kilometara, a proizveden je 1980. godine.

U zavisnosti od ukupnog stanja, u Evropi se može kupiti funkcionalni Volkswagen Golf prve generacije po ceni od 500 do 1.000 evra. Ovaj je, međutim, malo posebniji, jer ima samo 1.188 km na odometru, pa deluje kao da je došao iz vremeplova i kao da je juče izašao iz fabrike.

Volkswagen Golf 1

Ovaj primer sa desnim upravljačem, kupljen je 1980. godine i specijalno je kreiran za vožnju u Britaniji. Ovaj hečbek je veći deo svog života proveo u zatvorenom, pa otuda njegovo neverovatno očuvano stanje.

Volkswagen Golf 1

Otkriveno je da je vlasnik automobila bio čovek koji je stalno putovao i da je ovaj auto vozio samo dva puta, a da je autombil prvi put registrovan 1999. godine. Svoje vreme proveo je u garaži gde je bio prekriven ciradom i ostao bukvalno hermetički sačuvan.

Volkswagen Golf 1

Sin orignalnog vlasnika odlučio je da stavi ovog Golfa na aukciju i da vidi koliko za njega može uzeti novca. Za sada nije ponuđena nikakva početna cena, ali očekuje se da će on za njega dobiti vrlo finu svotu novca jer je po mnogima ovo najočuvaniji originalni Golf 1 na svetu.

Izvor: Autoexclusive.rs

Foto: Carscoopsčitanja : 456Komentari