home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Lidl

Lanac supermarketa Lidl je nedavno najavio prodaju automobila u Nemačkoj. Kao i obično, cene su diskontne. Lidl je 2016. godine u rekordnom roku prodao Fiat 500. Sada pokušava eksperiment s tri modela, ali samo u Nemačkoj.

Kako prenosi Revija HAK, ovi automobili se nude u obliku lizinga koji traje 48 meseci. Za ovu komercijalnu operaciju Lidl se takođe udružio s firmom za iznajmljivanje automobila Sixt. Ukupno se nude tri modela. Prvi je Renault Twingo (Life) koji se prodaje za samo 99 evra mesečno. Drugi je Renault Clio 5 (Life) koji se nudi po ceni od 109 evra mesečno dok je treći crossover Kia Stonic koja se prodaje po ceni od 135 evra mesečno.

Iako su prva dva Renaulta slabije opremljena, Kia Stonic nije i nudi Vision opremu koja ima aluminijumske naplatke od 17 inča, Apple CarPlay i Android Auto itd. Uz to, Lidl nudi usluge kao što su isporuka vozila, ugovor o održavanju od 20.80 evra mesečno, pa čak i osiguranje. Može se pretpostaviti da će se Lidlov lizing automobila kasnije proširiti i na druge evropske zemlje.

U međuvremenu, imajte na umu da i drugi trgovački lanci rade slične stvari poput E.Leclerca koji iznajmljuje automobile. Oni će u martu-aprilu 2021. iznajmljivati novu Daciu Spring po ceni od samo 5 evra po danu. Ostali modeli u katalogu su Renault Twingo, Renault Clio, Fiat Tipo itd.

Izvor: Revijahak.hrčitanja : 7285Komentari