home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Genesis G80

Genesis Motor Europe je na konferenciji za medije održanoj u Frankfurtu najavio svoje planove na Starom kontinentu.

Prvo i najvažnije, prodaja Genesis modela u Evropi će početi na leto, mada na početku samo u Velikoj Britaniji, Nemačkoj i Švajcarskoj.

Korejski luksuzni brend najavljuje da stiže u Evropu sa obećanjem da će plasirati izuzetnu korisničku uslugu. Sa petogodišnjim planom održavanja bez skrivenih dodataka, prodavaće se putem interneta i putem Genesis Studia (prvi će se otvoriti u Londonu, Minhenu i Cirihu).

Genesis G80

Ključno iskustvo sa brendom biće imenovanje Genesis ličnog asistenta, angažovanog iz ugostiteljskog i maloprodajnog sektora, koji će upravljati svim aspektima kupovnog i vlasničkog iskustva poštujući najveći luksuz svih - vreme.

"Tokom proteklih pet godina, naši kupci širom sveta su prepoznali našu posvećenost izuzetnom dizajnu, kvalitetu proizvoda i autentičnom i pažljivom iskustvu brenda tokom čitavog vlasničkog puta", rekao je Jaehoon Chang, globalni direktor Genesis brenda. "Verujemo da je sada pravo vreme za sledeće poglavlje u istoriji našeg brenda. Uzbuđeni smo što u Evropu donosimo identitet našeg brenda i posebna luksuzna vozila."

Prvo od leta kreću narudžbine za Genesis G80 sedan i Genesis GV80 SUV, dok će G70 i GV70 uslediti ubrzo nakon toga.

Genesis GV80

Takođe, najavljen je i prvi potpuno električni Genesis na evropskom tržištu (G80 EV) koji je premijeru imao nedavno, na sajmu u Šangaju. Nakon njega, tokom prve godine prisustva na evropskom tržištu, stižu još dva električna Genesis modela.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 345Komentari