home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Porsche Taycan

Taycan se može pohvaliti s dosta teretnog prostora. Međutim, ako nekome nije dovoljan, uvek može da kupi opcionalnu krovnu kutiju. Nemci su upravo dopunili svoju ponudu takvim rešenjem, a kako i priliči Porscheu, usmeren je prema brzoj vožnji.

Iz bezbednosnih razloga većina proizvođača krovnih kutija ne preporučuje brzu vožnju od preko 130 km/h kada se koristi takva dodatna oprema. U slučaju da želite da vozite brže, u pomoć priskače Porsche koji je predstavio dodatak za modele Taycan i Taycan Cross Turismo.

Kako i priliči ovoj marki, kutiju karakterišu povećana otpornost na brzu vožnju, što je dokazano tokom brojnih ispitivanja u vazdušnom tunelu. Proizvođač garantuje sigurnu upotrebu čak i pri brzinama od 200 km/h. To nije jedina prednost ovog rešenja.

Porsche Taycan

Porsche takođe obezbeđuje jednostavnu ugradnju i veliku praktičnost. Prostor za prtljag ima kapacitet od 480 litara, što vam omogućava lako postavljanje, na primer, 3 snouborda ili drugog tereta. Važno je ne prekoračiti dozvoljenu standardnu ​​nosivost od 70 kg.

Kupci mogu da biraju između nekoliko kombinacija boja koje odgovaraju Taycanovim spoljašnjim bojama. Ponuda uključuje boje klasična crna, dolomit srebrna, karrara bela i vulkansko siva. Štaviše, cene se čine prilično razumne za Porscheov proizvod – za standardnu ​​verziju krovne kutije morate da potrošite 1.150 evra..

Izvor: Automobili.ba

Foto: Porschečitanja : 282Komentari