home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Hyundai BAYON

Offenbach, 14. jun 2021. - Hyundai Motor najavio je početak proizvodnje potpuno novog modela BAYON u svom proizvodnom pogonu u Izmiru u Turskoj.

Potpuno novi BAYON inspirisan je i dizajniran za raznolike i jedinstvene ulice Evrope. Nazvan po primorskom gradu smeštenom u francuskoj Baskiji i popularnoj destinaciji za odmor - Bayon, potpuno novi Hyundai BAYON nametnuće se kao jedinstveni model koji ulazi u rastući evropski segment SUV vozila. Najmanji član Hyundai-eve SUV porodice BAYON, najnoviji je model koji predstavlja Hyundai-ev identitet dizajna „Sensuous Sportiness“, definisan harmonijom proporcija, arhitekture, stila i tehnologije. Ova interpretacija Sensuous Sportiness kombinuje emocionalne vrednosti sa inovativnim rešenjima.

BAYON se ističe velikom količinom prostora za skladištenje, naprednom tehnologijom povezivanja i Hyundai Smartsense sigurnosnim karakteristikama. To je takođe najnoviji model dostupan sa Hyundai-evom potpisanom 48-voltnom hibridnom tehnologijom (48 V) sa inteligentnim ručnim menjačem (iMT) za poboljšanu efikasnost goriva.

BAYON će stići u prodajne salone u Evropi od leta 2021.

Hyundai Assan Otomotiv Sanayi (HAOS)

Smešten u Izmiru u Turskoj, Hyundai Assan Otomotiv Sanayi (HAOS) je jedna od najstarijih Hyundai-evih fabrika van Koreje, koja radi od 1997. Sa skoro 2.500 zaposlenih ima godišnji kapacitet za 230.000 jedinica. Pogon ima četiri glavne proizvodne linije, koje se sastoje od prese, karoserije, boje i sklopa. U 2019. godini Hyundai Motor proslavio je dvomilionito vozilo proizvedeno u ovoj fabrici.

BAYON se pridružuje potpuno novoj proizvodnoj liniji i20 i i20 N, kao i i10 i i10 N.

PR saopštenječitanja : 388Komentari