home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Porsche Road Tour Srbija

25 Sep 2021 - 21:55 Vesti Link
Porsche Road Tour

Porsche Road Tour je jedinstven događaj koji je klijentima i pripadnicima sedme sile omogućio potpun užitak u adrenalinskoj vožnji.

Porsche Road Tour

Ruta je vodila kroz prelepe predele Šumadije, preko Topole i Oplenca, uz obilaske vinarija koje su u ovom kraju čuvene po prelepim zasadima vinove loze izuzetnog kvaliteta.

Porsche Road Tour

Konvoj od šesnaest vozila vrhunskih performansi, bio je predvođen Porsche instruktorima koji su svojim stručnim savetima i izuzetnim vođenjem karavana doprineli da učesnici u potpunosti osete sve prednosti automobila ovog proizvođača.

Porsche Road Tour

Sva vozila koja su dostupna kupcima širom sveta i Evrope učestvovala su u ovom karavanu, uključujući nekoliko modela Carrera 911 4S, 911 Turbo S, Boxter S, Panamera 4S E- Hybrid, Panamera Turbo S, Macan Turbo, Cayenne GTS i Turbo Coupe, kao i potpuno električni Porsche Taycan koji je u Srbiju pored modela sa oznakom 4S na test stigao u svom najjačem izdanju - Taycan Turbo S.

Porsche Road Tour

Ovaj model izuzetnih performansi, sa preko 760 konjskih snaga, koje omogućavaju ubzanje od 0 do 100 km/h za samo 2,8 sekundi, pravi je primer odlične kombinacije budućnosti elektromobilnosti i potpunog užitka u performansama sportskih automobila.

Ovim modelom, koji osvaja tržišta svojim dizajnom i performansama od kako je predstavljen, Porsche se pridružio naporima svih proizvođača u zaštiti životne sredine.

PR saopštenje

Foto: Porsche SCGčitanja : 330Komentari