home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
My Porsche

Porsche je obnovio svoje digitalne usluge za pametne telefone i kombinovao funkcije za više aplikacija: aplikacija My Porsche će biti glavni interfejs za kupce sa automobilom i brendom.

Preuzeće funkcije aplikacija My Porsche Essentials, Connect i Car Connect. U narednim mesecima će se integrisati i dodatne aplikacije kao što su Porsche Charging i Porsche - Good to know. Kombinacija čitavog spektra usluga i informacija u jednoj aplikaciji će kupcima pojednostaviti upotrebu i stvoriti praktičnu tačku pristupa digitalnom svetu Porschea kroz moderni interfejs za korisnike.

Aplikacija My Porsche će postati svestran alat za svakog vozača Porsche automobila. Aplikacija je kompatibilna sa Porsche vozilima od modela proizvedenih 2016. godine nadalje. Ako postoji veza između pametnog telefona i Porsche modela, aplikacija prikazuje važne parametre vozila i može se koristiti kao daljinski upravljač za odabrane funkcije. Takođe pomaže vozaču u procesima punjenja, kontaktiranju njihovog distributera, zakazivanju servisa i pitanjima o vozilu.

Aplikacija My Porsche povezuje pametni telefon sa vozilom

Kao glavni interfejs između svakog vozača Porschea i njegovog vozila, aplikacija My Porsche nudi širok raspon funkcija za Porsche modele sa konvencionalnim pogonskim sistemima, kao i za hibride i potpuno električne sportske automobile – od prikazivanja trenutnih nivoa tečnosti do pokretanja procesa punjenja. Kada je aplikacija My Porsche povezana sa vozilom, obaveštava kupca o statusu automobila. Poznaje nivo goriva ili punjenja, trenutnu kilometražu, lokaciju i može prikazati statistiku prošlih putovanja ili postavke sistema za praćenje vozila (VTS). Ako se vozilo neočekivano kreće ili vozi brže od ograničenja brzine, aplikacija upozorava korisnika putem push notifikacije. Takođe može da zaključa i otključa Porsche, kao i da kontroliše sistem klimatizacije i pomoćnog grejanja u vozilima na baterije. Putem aplikacije, kupci imaju pristup digitalnim uputstvima za upotrebu i pratećim video zapisima.

Aplikacija My Porsche takođe nudi sveobuhvatno povezivanje. Povezuje račun provajdera striminga i kalendara sa odgovarajućim aplikacijama u vozilu. Takođe pojednostavljuje navigaciju sinhronizacijom odredišta i zanimljivih tačaka između pametnog telefona i PCM sistema (Porsche Communication Management).

Povezana sa aktuelnim i starijim Porsche modelima

Aplikacija My Porsche je dostupna u 47 zemalja i na 25 jezika za pametne telefone sa operativnim sistemima Apple iOS (iOS 14 i noviji) i Android (Android 8 i noviji). Kupci se mogu prijaviti sa svojim Porsche ID-om ili se registrovati direktno u aplikaciji. Funkcije za pristup vozilu su dostupne za sve trenutne modele, ali i za mnoge starije:

    Porsche 718 Boxster, 718 Cayman (počevši od modela iz 2016. godine)

    Porsche 911 (počevši od modela iz 2016. godine)

    Porsche Panamera (počevši od modela iz 2016. godine)

    Porsche Macan (počevši od modela iz 2016. godine)

    Porsche Cayenne (počevši od modela iz 2016. godine)

    Porsche Taycan

Obim funkcija može da varira zavisno od modela, godini modela i državi. Aplikacija se može besplatno preuzeti sa Apple App Store-a i Google Play Store-a, a stalno će se dograđivati i optimizovati.

Izvor: Klix.ba / PR Porschečitanja : 327Komentari